Reviews

Wat anderen zeggen

Wat een prachtige plek hebben Wim-Auke en Tjarda gecreƫerd. De kamers zijn luxe en heel stijlvol opgeknapt en ingericht, kosten noch moeite zijn gespaard. In de gezamenlijke ruimte is het heerlijk toeven in de ochtendzon na een verkwikkend (super koud) hardlooprondje. Dat ben je na het uitgebreide, heerlijke en gezellige ontbijt van Tjarda meteen weer vergeten. Ontzettend bedankt voor het heerlijke weekend. Wij komen snel terug!

Agnes & Winette

Toerist in eigen stad. Vannacht proef geslapen in de prachtige B&B van Tjarda en Wim Auke. Wat een prachtige, stijlvolle plek aan de gracht. Heel veel geluk en succes als gastheer en gastvrouw, maar dat komt wel goed, dat zit in jullie genen!

Gea Smits

Wij mochten vannacht borrelen en slapen en vanochtend wakker worden en ontbijten in de prachtige Bed & Breakfast Turfkade9. Bedankt voor de gastvrijheid Tjarda!

Alida Volbeda

De B&B van Tjarda en Wim Auke is een cadeautje om in te mogen verblijven. Stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Erg fijn dat de kamers en centrale ruimte een eigen accomodatie zijn. Al voelden wij ons wel direct ook thuis. Tjarda weet er een huiselijke sfeer in te krijgen en we voelden ons meer dan welkom. De kamer is prachtig ingericht en we hebben een heerlijk verblijf gehad. Niets dan lof.

B. Boonstra
De gehele Bed & Breakfast is rookvrij en beschikt over gratis wifi. Huisdieren zijn helaas niet welkom. Fietsverhuur is om de hoek. En in overleg is veel mogelijk.
Je bent van harte welkom!